D5 Creation Forum

Open Forum for D5 Creation's Members and Visitors

Before requesting any support Please search the Forum First. You may find your desired answer. This will save your waiting time and will save our working hour. We may not answer the question which we have already answered. You should also read our Support Policy

blog posts not showing on front page

Front Page D5 Creation Forum General Support blog posts not showing on front page

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #3329
    Gayle Bertrand
    Participant

    I am trying out the Simplify free theme. If I like it, I will upgrade. However, I finally thought I had managed to get the posts to appear underneath the “Home” half way down the front page. It was working, now it’s not. Any suggestions?

    I have used many other free WordPress themes, and have not had any trouble. I really like your design and would like to continue with it, however, it does not offer many customizing options.

    Also, is there a way to make the 3 pictures/columns have links.

    Your help is appreciated.

    Thanks

    #4289
    D5 Creation
    Keymaster
    Quote:
    Quote from 2bWell on April 3, 2013, 10:49
    I am trying out the Simplify free theme. If I like it, I will upgrade. However, I finally thought I had managed to get the posts to appear underneath the “Home” half way down the front page. It was working, now it’s not. Any suggestions?

    I have used many other free WordPress themes, and have not had any trouble. I really like your design and would like to continue with it, however, it does not offer many customizing options.

    Also, is there a way to make the 3 pictures/columns have links.

    Your help is appreciated.

    Thanks

    You can control these from General Options of Simplify Options. The Extend Edition of Theme can by default disable this.

    #4291
    Gayle Bertrand
    Participant

    The problem seems to be the “Home” page link – when you access front page using the home page link – the blog posts do NOT show. However, when you link to the header logo, you are taken to the front page that does contain the links. Is this a bug in the theme or is it fixable?

    #4293
    D5 Creation
    Keymaster
    Quote:
    Quote from 2bWell on April 3, 2013, 20:30
    The problem seems to be the “Home” page link – when you access front page using the home page link – the blog posts do NOT show. However, when you link to the header logo, you are taken to the front page that does contain the links. Is this a bug in the theme or is it fixable?

    This is not a Bug of Theme. This is a matter of the Configuration of WP-Admin > Settings > Reading

    #4298
    Gayle Bertrand
    Participant

    Yes, I am familiar with that configuration, however, when you choose the static front page option and choose “Home”, and choose “Blog” for your posts, then no posts show up on the bottom half of the front page.

    Is there any other way to change this?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.