D5 Creation Forum

Open Forum for D5 Creation's Members and Visitors

Before requesting any support Please search the Forum First. You may find your desired answer. This will save your waiting time and will save our working hour. We may not answer the question which we have already answered. You should also read our Support Policy

Innovation Lite – trouble with fcontent icons

Front Page D5 Creation Forum General Support Innovation Lite – trouble with fcontent icons

Tagged: ,

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  D5 Creation 3 years, 10 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #7922

    Lisa Kirkman
    Participant

    Hi,
    I just moved my site to a permanent (friendly) domain name and noticed after that was complete that I had broken icons for image on the menus with parent/children, on the home page fa-asterisk icon and on the “Back to Top” icon.

    Can you point me to the directory where these icons live and I can probably revise the code calling them. Or can I re-load the theme? I’ve made some simple color modifications to it, nothing I couldn’t reproduce.

    Site: http://www.zephyrcoveelementary.com/

    Thanks,
    -L.

    #7924

    D5 Creation
    Keymaster

    Please consider that This is not a Theme Issue. The Styles and/or fonts are not loaded with the site properly. You can try re-installing the Theme in the present location. We encourage to make any styling change using This Technique. Thus Theme re-install/update/upgrade doesn’t affect the site customization.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.