D5 Creation Forum

Open Forum for D5 Creation's Members and Visitors

Before requesting any support Please search the Forum First. You may find your desired answer. This will save your waiting time and will save our working hour. We may not answer the question which we have already answered. You should also read our Support Policy

Simplify not working

Front Page D5 Creation Forum General Support Simplify not working

  • This topic has 2 replies, 3 voices, and was last updated 9 years, 1 month ago by Christy Christoffersen.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #3355
    Kathleen Clohessy
    Participant

    I have been creating a site using Simplify for a week and everything was working fine. Today 4/30 the banner image and header disappeared and an error message “Page not found” is appearing instead. The home page itself is there with all links and featured images etc intact but the banner is gone. I tried refreshing, logging out, and finally re-doing the entire home page but it is still not displaying properly. Something is wrong. I also saw a post from someone else who is experiencing this problem on another one of your themes..your reply to him was that everything is “fine”…

    Please reply. I will not buy a premium membership unless I know that your themes work and consistently display the way they are supposed to display.

    #4363
    D5 Creation
    Keymaster
    Quote:
    Quote from katyclo on May 1, 2013, 01:42
    I have been creating a site using Simplify for a week and everything was working fine. Today 4/30 the banner image and header disappeared and an error message “Page not found” is appearing instead. The home page itself is there with all links and featured images etc intact but the banner is gone. I tried refreshing, logging out, and finally re-doing the entire home page but it is still not displaying properly. Something is wrong. I also saw a post from someone else who is experiencing this problem on another one of your themes..your reply to him was that everything is “fine”…

    Please reply. I will not buy a premium membership unless I know that your themes work and consistently display the way they are supposed to display.

    Please consider that WordPress is the Most Popular CMS. Theme is a 20% part of WordPress. We are ensuring you that the Problem you described is not related with Themes. You should check your WordPress Core Settings.

    #4410
    Christy Christoffersen
    Participant

    Nevermind – it was a problem with my pages and reading settings.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.