D5 Creation Forum

Open Forum for D5 Creation's Members and Visitors

Before requesting any support Please search the Forum First. You may find your desired answer. This will save your waiting time and will save our working hour. We may not answer the question which we have already answered. You should also read our Support Policy

Sunrain blank homepage

Front Page D5 Creation Forum General Support Sunrain blank homepage

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  D5 Creation 2 years, 10 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #3572

    Ed Sander
    Member

    All of a sudden my homepage went blank and I can only see it when I’m logged in.

    Theme: Sunrain
    WP 3.9

    In the Customize screen I get the following message:

    <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/home/customers/nfs/f/failsafe.nl/html/chinatalk.nl/wp-admin/custom-header.php</b> on line <b>1248</b><br />
    <br />
    <b>Warning</b>: array_merge() [<a href=’function.array-merge’>function.array-merge</a>]: Argument #2 is not an array in <b>/home/customers/nfs/f/failsafe.nl/html/chinatalk.nl/wp-admin/custom-header.php</b> on line <b>1268</b><br />
    <br />
    <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/home/customers/nfs/f/failsafe.nl/html/chinatalk.nl/wp-admin/custom-header.php</b> on line <b>1248</b><br />
    <br />
    <b>Warning</b>: array_merge() [<a href=’function.array-merge’>function.array-merge</a>]: Argument #2 is not an array in <b>/home/customers/nfs/f/failsafe.nl/html/chinatalk.nl/wp-admin/custom-header.php</b> on line <b>1268</b><br />

    Any suggestions on how to fix this? Shutting off all plug-ins and re-installing WP and the theme do not work.
    Also, the problem does not occur when I switch to a different theme, so it seems to be Sunrain related.

    Thanks for any help you can offer.

    Ed

    #4953

    D5 Creation
    Keymaster

    Please try deleting SunRain Theme and Installing it again. None of our Users face such this problem before. So we assume that it is happening for any customization.

    #4954

    Ed Sander
    Member

    I have deleted the theme folder in wp-content/themes twice already and reinstalled the theme, but it does not help.

    #4955

    D5 Creation
    Keymaster
    Quote:
    Quote from edsander on May 2, 2014, 17:39
    I have deleted the theme folder in wp-content/themes twice already and reinstalled the theme, but it does not help.

    We didn’t find such this issue with SunRain.

    #9362

    Luis Diaz
    Participant

    Hi, i have the same issue, i just update to wordpress 4.7 and sunrain 1.7, when i logged to the dashboard i can see the site, but if logout the site just show a blank screen, if i go the f12 developer tools and then network in the borwser, even view source code, i can see all the stuff loaded, but the browser only shows a blank screen.

    deactivate plugings not help, reinstall the theme neither.

    #9363

    Luis Diaz
    Participant

    Ok for my particular case i found the problem, the last style tag (before close the head tag) was not properly close.

    i need to go to the editor and in functions.php search for sunrain_custom_code() function and add the </style> tag. hope this help for others.

    i dont know why this happen.

    #9364

    D5 Creation
    Keymaster

    This may happen with some backdated server environments, not for all. We don’t find any issues. Anyway, we have updated the Free Version of SunRain. Extended Version has no such issues.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.